سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

اقدام جدید سپاه پاسداران در حفاظت بیشتر از مرزهای شمال غرب کشور

تیپ مکانیزه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور دفاع از تمامیت ارضی کشور و دفاع از مردم مناطق خداآفرین در این منطقه مستقر شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیپ مکانیزه امام زمان (عج) نیروی زمینی سپاه پاسداران در مرز‌های شمال غربی کشور مستقر شد. بر اساس اطلاعات ارائه شده، تانک‌ها و تجهیزات نظامی برای محافظت از مردم و برقراری امنیت در نوار مرزی شمال غرب کشور در مناطق خدا آفرین و جلفا مستقر شدند.

 

یک عضوسپاه پاسداران گفت: برابر دستور سلسه مراتب فرماندهی تیپ مکانیزه امام زمان (عج) نیروی زمینی سپاه پاسداران ماموریت یافت برای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان و دفاع از مناطق مردم ولایتمدار خداآفرین در این منطقه مستقر باشد.

 

بامداد یکشنبه ششم مهرماه امسال درگیری میان نظامیان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مرز‌های مشترک دو کشور از سر گرفته شد.

 

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه‌ای نیرو‌های ارمنستان را آغاز کننده عملیات و نخست وزیر ارمنستان نیز جمهوری آذربایجان را آغاز کننده حمله دانست. دو کشور حدود سه دهه است که برسر مالکیت منطقه قره‌باغ اختلاف دارند.

 

در سال ۱۹۹۴میلادی، به دنبال درگیری‌های ۴ ساله نظامی دو کشور، برخی دولت‌های اروپایی و منطقه برای پایان دادن به منازعات ارضی میان باکو و ایروان وارد عمل شدند و سرانجام با میانجیگری گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، آتش‌بس میان طرفین مناقشه برقرار شد، اما تلاش‌های بین‌المللی برای حل مسالمت‌آمیز این مناقشه تا به امروز نتیجه‌ای نداشته است.

ارسال نظر
آخرین اخبار